HJEM ELEVSIDE PRISER NYHETER BOOKING OM OSS

NYHETER

LURER DU PÅ HVA SOM SKJER I TRAFIKKVERDEN?

Vi prøver å samle de viktigste nyhetene for at du skal holde deg mest mulig oppdatert i opplæringen


Er det noe som berører deg som elev vil vi legge ut nødvendig informasjon.

TILTAK I FORBINDELSE MED CORONA


I forbindelse med covid–19, er det viktig at du som elev følger lokale og nasjonale retningslinjer og anbefalinger for å unngå smittespredning i samfunnet.


Du skal også være sikker på at vi som skole gjør de nødvendige tiltak for å forhindre smitte. Bilene og utstyr blir vasket mellom hver kjøretime, og vi håndhilser ikke. Det kan til tider være nødvendig å bruke munnbind.


Har du symptomer på forkjølelse eller influensa, må du holde deg hjemme. I verste fall blir du sendt hjem hvis vi er usikker.


Vask hender godt både før og etter time, selv om du også må vaske hendene med sprit før hver time.


Følger vi disse reglene blir ting lettere og vi forhindrer unødvendig og farlig smitte.TABS ELEV

Elevenes egen side

Start Trafikkskole bruker TABS sin elev-app, TABSelev.no.

I elev-appen vil du gjennom hele opplæringen få oversikten over avtalte timer, kurs og mulighet for betaling. Når vi har opprettet deg som elev er din konto aktivert.

Logg inn her og trykk "Mangler passord". Kontoen din er aktiv så fort du får passord fra oss på SMS. Dette passordet bruker du ved hver innlogging.

Under 18 år?

Dine foresatte kan også ha nytte av oversikten i elev-appen. Se gjerne på kjøretimer, timehistorikk og saldo sammen. Utestående beløp kan betales direkte fra elev-appen. Du vil alltid finne en skriftlig tilbakemelding fra din trafikklærer etter opplæringen din slik at du hele tiden vet hvordan du ligger an. Vis gjerne tilbakemeldingen til den eller de du mengdetrener med hjemme også; mange gode tips som kan brukes aktivt for å bli en tryggere sjåfør og øve smart hjemme.