HJEM ELEVSIDE PRISER NYHETER BOOKING OM OSS

OM OSS


OM START TRAFIKKSKOLE

Velkommen til Start Trafikkskole. Vi tilbyr opplæring i trafikalt grunnkurs (TG), Bil (Klasse B/B Aut), Moped (Klasse AM146) og tilhenger (Klasse BE). Teorilokalet er lyst og moderne, og har lokasjon sentralt i Gustav Vigelands vei 55.


Vi vil gjerne hjelpe deg på veien til førerkortet, og vi skal gjøre alt for at denne opplæringen gir deg den kunnskapen og de ferdighetene du trenger for å ferdes i trafikken på en trygg og sikker måte, og unngå ulykker i fremtiden. Uansett hvor du er i opplæringen og hvilket nivå du er på, skal vi strekke oss langt for å tilpasse dine behov og ønsker, og sammen setter vi opp en individuell plan slik at du kommer i mål.


Start trafikkskole ønsker at du som elev sitter igjen med en god opplevelse etter opplæringen hos oss og at du føler deg trygg når du skal ut alene i trafikken. Vi har godt samarbeid med 0-visjonen i regionen, og vi ønsker å utdanne sjåfører som unngår ulykker i fremtiden. Vi har fokus på kunnskap, gode holdninger og ferdigheter.
Vi ønsker med andre ord å levere en opplæring preget av kvalitet og trygghet.

Frode Andreas Nøss er daglig leder, og trafikklærer på Start trafikkskole

Opplæringen skal føles trygg, og vil på best mulig måte tilpasses dine behov.

Lokalet er sentralt plassert i Gustav Vigelands vei 55 i Mandal. "Gamle bilrekvisita" for de nostalgiske

Frode Andreas Nøss

Trafikklærer / Daglig leder


Telefon:
957 35 841

E–post:
starttrafikkskole@gmail.com


SEND OSS EN MELDINGFor at vi skal kunne ta kontakt med deg, må du påse at alle felter er fyllt ut med nødvendig kontaktinformasjon.